Ben je op zoek naar een methode die de kwaliteit van de processen in je organisatie verbetert? Er zijn verschillende training die jou kunnen opleiden tot een professional op het gebied van procesverbeteringen. De benaming voor deze opleiding is de Six Sigma Black Belt opleiding. Op het gebied van Black Belt zijn ook weer verschillende trainingen. Sommige trainingen besteden meer aandacht aan kwaliteiten aangaande leiderschap en andere trainingen richten zich meer op de praktijk. Indien je wilt weten welke training voor jou of voor jouw organisatie geschikt is, is het van belang te kijken naar de doelstelling die je organisatie heeft.

Processen verbeteren: maak er je beroep van!

Wil jij professional worden op het gebied van bedrijfsprocessen verbeteren? Lean Six Sigma biedt jou de trainingen die je de mogelijkheden biedt om te realiseren. Je kunt zelf je tempo bepalen. Je kunt er namelijk voor kiezen om Black Belt dienstverlening te doen, maar ook om Black Belt Industrie te volgen. Wil jij een echt post HBO-diploma krijgen? Dan kan je ook een training op officieel post HBO-niveau volgen aangaande Black Belt. Wil jij nog een nog hoger niveau? Dan is er voor jou de mogelijkheid om Black Belt training op universitair niveau te volgen. Indien jij op internationaal gebied werkzaam bent, kan je ook een training volgen waarbij de voertaal Engels is. Om er zeker van te zijn dat er altijd een opleiding is die bij jouw organisatie past, heb je de ruime keuze uit de vier bovenstaande opleidingen.

Ga voor kwaliteit in je bedrijf en volg een Six Sigma Black Belt training!

Zorg ervoor dat je processen zo optimaal mogelijk verlopen en waarborg de kwaliteit van deze processen in je bedrijf. Dit doe je door deskundige te worden op het gebied van goedlopende bedrijfsprocessen: volg een Six Sigma Black Belt training!