Een bezoek brengen aan de Efteling in combinatie met een hotelovernachting is natuurlijk niet een van de goedkoopste uitjes die er zijn. Zeker als je een wat groter gezin hebt kan het best prijzig worden. Uiteraard heeft de Efteling zelf een aantal verblijfsaccommodaties, maar in Kaatsheuvel zelf zijn er ook opties die zeker de moeite waard zijn om te overwegen. Het GuestHouse Hotel is een van de nieuwere hotels op loopafstand van de Efteling. Je kunt er goedkoop Efteling overnachten en is de ideale uitvalsbasis voor gezinnen.

Slim overnachten is slim geld besparen

Wie slim is, kijkt van te voren goed rond wat de beste opties zijn voor tickets en hotels bij de Efteling. Wanneer je in het GuestHouse Hotel verblijft, kun je in ieder geval op een aantal vlakken flink wat geld besparen. Het hotel ligt op loopafstand waardoor je je auto op de gratis parkeerplaats kunt laten staan. Ook bied het hotel speciale arrangementen aan inclusief entree en maaltijden. Dit scheelt je niet alleen wachten aan de kassa, het scheelt ook in de portemonnee.

Een bezoek aan de Efteling inclusief overnachten hoeft dus helemaal niet prijzig te zijn. Vergelijk de prijzen van de kamers in het GuestHouse Hotel en kijk ook zeker eens naar de verschillende arrangementen die door dit hotel worden aangeboden.