Lederen zetel herstellen bij ons op kantoor is perfect verlopen. Na een paar jaar kun je wel merken dat onze zetels aardig gebruikt worden. Het is behoorlijk vervaagd en dat vind ik er persoonlijk niet meer uit zien. Natuurlijk kan ik er dan ook voor kiezen om een nieuwe zetel aan te schaffen. Echter vind ik de kosten voor de aanschaf veel te prijzig. Hierdoor heb ik ervoor gekozen om op het internet te gaan zoeken naar een andere oplossing.

Lederen zetel herstellen

Lederen zetel herstellen is zo geregeld

Het herstellen van een lederen zetel lijkt een flinke klus. Toch is het in een mum van tijd geregeld! Wij waren namelijk op het internet gaan zoeken naar een bedrijf die ons hiermee kon helpen. Al snel was ik terecht gekomen op de website van Dr. Vinyl. Op deze website heb ik voldoende informatie kunnen waaruit ik kon opmaken dat zij weten hoe dat het werk verricht moet worden. Bovendien zijn zij een stuk voordeliger dan wat ik elders had gezien. Uiteindelijk heb ik een offerte opgevraagd voor de totale prijsopgave.

De offerte kreeg ik vrij snel in mijn mail en de prijs die ik zag was perfect. Hier heb ik akkoord op gegeven en vervolgens werd er een definitieve datum gepland. Dit bedrijf kwam netjes op de afgesproken datum bij ons op kantoor. De zetels werden netjes hersteld en het lijkt net alsof zij helemaal nieuw zijn! Neem snel een kijkje op de bovenstaande website als je hier ook graag meer over te weten wilt komen.